morgonstund.

 

Imorse kändes det som att vi blivit överkörda av en ångvält både jag och Viktor.
 
Vi var så.trötta.
 
När vi väl hade klivit upp å tvingat upp novis (hon är riktigt morgontrött, sover gärna till 11 om hon får chansen) så gick vi ut en långrunda i bokhultet.
 
 
Drömde förresten en sån otäck dröm inatt. Jag läser ju en del böcker om neonatologi i å med det nya jobbet som väntar i september, och så jobbar jag ju på en gynavdelning där man träffa en hel del gravida kvinnor. Inatt lyckades hjärnan blanda ihop en massa patientfall + nya kunskaper till en å samma dröm - och allt drabbade mig.
 
Jag var gravid i vecka 5 ungefär. Sen fick jag buksmärtor och blödningar. Jag förstod att jag hade fått missfall och undersökte mig själv varpå jag kände en buktande fosterhinna, krystar till och ut kommer fostret med intakta fosterhinnor. Så jag håller alltså i graviditeten; moderkaka, fosterhinnor och foster. Fostret som jag inte alls trodde var många veckor visade sig vara runt vecka 18, det var fullt utvecklat, fast litet såklart. Så jag såg att fostret rörde på sig där det låg i fosterhinnorna. Å så försökte jag lista ut hur jag skulle rädda graviditeten, om jag skulle "sätta" tillbaka den, haha...
 
Ja vilken dröm.. Inte konstigt jag var trött när jag vaknade:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback