vackra österlen♡♡♡

 
Åh. Här ser ni bara några av alla foton som vi tog nere i vackra Österlen. Vi bodde på ett jättemysigt bed & breakfast i Glimminge. Vi fick en god ekologisk frukost på morgonen, med allt man önskar på ett frukostbord. Vi åkte runt till de små mysiga städerna i Österlen. Åhus, Kivik, Simrishamn, Kåseberga, Ystad..
 
Hit återvänder vi i vår igen, då alla äppelträd blommar å rapsfälten är fyllda av gula rapsblommor. Då är det som allra finast sa han som ägde stället där vi bodde:) 
 
På fredagen, 26 augusti, förlovade vi oss dessutom♡ det har varit planerat ett tag och vi valde ut ringarna tillsammans i juli, men när det skulle bli av hade Viktor själv bestämt, så jag visste inte vad det stod för datum i ringarna. Vi hittade en liten kulle i nationalparken Stenshuvud. Där satt vi i solnedgången med utsikt över havet, på en filt bland blommande ljung:) Vi hade med oss massvis med gott tilltugg och hade det väldigt bra. 
 
Jag älskar ringen, tycker den är sååå fin. Det är en halvalliansring i guld med fem diamanter. Viktor har en slät traditionell guldring. Först hade jag tänkt ha en tunn solitärring i guld, men det får bli vigselringen istället:) En halvalliansring och solitärring är nämligen väldigt fint ihop:)  
 
 

Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Gud vilka härliga bilder!

2016-08-30 @ 10:41:00
URL: http://missbabypeaches.se/
Postat av: lena odenbrink

Är så himla glad för eran skull och väldigt vackra bilder (som vanligt) Lycka till med allt i livet, kram Lena!!!

2016-08-30 @ 17:35:53
Postat av: Jeanette Kindhag

Jättefina bilder! Och stort grattis till förlovningen 💕

2016-09-04 @ 08:44:54
Postat av: Linnea

Hej! Jag kom in på din blogg via inlägget om varför ni valde att skaffa en tollare. Vi har själv funderat väldigt mycket på att skaffa en tollare men jag tvekar lite på grund av allt som skrivs om rasen. Känner mig väldigt osäker kring hur mycket aktivering och träning som krävs mm. Jag tror att vi har liknande tankar om vad vi vill ha för hund som det du beskrev i inlägget, så jag tänkte bara fråga vad ni gör med henne? Om ni tränar mycket och i så fall vad? Och tävla, är det något ni gör? Samt om du har några tips kring hur man ska tänka för att veta om det är en ras som passar in i ens livsstil! :)

2016-09-21 @ 17:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback