Livets jobbigaste år.

 
En mysig decembermorgon
 
Hej på er. Det var ett bra tag sedan jag kikade in här nu. Anledningen till varför jag tittar in här denna fredagskväll är för att jag skulle välja några foton inför nästa års kalender - å då är det ju perfekt att kika in i bloggen för att få en överblick på de bästa fotona jag tagit genom året. 
 
 
Det har hänt en hel del sedan sist. Framför allt har min fina mormor lämnat oss. Den 24 oktober somnade hon in i hemmet, så som hon ville ha det. Det var väntat, men väldigt väldigt sorgligt ändå förstås. Kan fortfarande "vakna upp" och bli påmind om att hon inte längre finns hos oss. Det känns så overkligt. Hon skulle ju få leva i så många år till, och hon ville leva vidare till varje varje pris.
 
Jag skulle aldrig kunna säga att hon förlorade kampen mot cancer, precis som om det vore ett tävlingslopp som någon vinner och en annan förlorar. För mormor kämpade, men cancern gör precis vad den själv vill...
 
67 år är ingen ålder idag, hon skulle få leva i minst (!!) 10 år till. Så om någon hade sagt till mig för två år sedan att mormor inte skulle finnas här idag hade jag varit väldigt skeptisk. Och då har jag ändå jobbat inom vården och sett väldigt många tragiska livsöden.. men det är så svårt att förstå att det kan hända en själv. 
 
Ja detta har varit ett fruktansvärt jobbigt år, hoppas att det dröjer flera flera år innan något sånt här drabbar familjen igen. 
 
 
 
 
 
Begravningen blev så fin som den kunde bli, och Viktor å min kusin Tilda sjöng Kents låt "Utan dina andetag". Sån otroligt fin kärlekslåt som mormor tyckte väldigt mycket om. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första advent förra året. 
 
Det är ju extra extra tungt att sakna någon såhär i juletider, då det handlar så mycket om traditioner:(
och mormor som älskade julen dessutom.. 
 
 
 
#fuckcancer
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tungt. 😔 Skickar en kram

2016-12-17 @ 00:33:52
Postat av: lena odenbrink

Så vackra bilder, förstår att saknaden är stor. Skickar en kram till er.

2016-12-18 @ 16:10:54
Postat av: Mamma

Instämmer helt i allt du skrivit😢😢🙏🙏❤️❤️!!!
Saknaden är såå stor o tung❤️😢!!
Fina bilder🙏🙏

2016-12-27 @ 18:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback