Justin Bieber och en bulle


Ser ni vilken megabulle Viktors föräldrar lämnade efter sig efter en snabbvisit i Växjö?? Är inte så mycket för kakor å bakelser, men kanelbullar är ju bara sååå otroligt megagott. Passade helt perfekt efter en jobbdag🌟🙃 ..och lite kaffe på det. Tack!!


Spotify går på högvarv här hemma och Viktor är lite smått trött på mig.. Justin Bieber går nämligen på repeat med sina två nyaste låtar. Dom ligger nästan på lika hög nivå som kanelbullen☝🏼 megabra med andra ord! 
Nej nu ska vi åka å handla, och sen gå en långpromenad med novis🌟💛 ikväll blir det lördagsmys, och imornkväll jobbar jag🙊 ingen vidare Valborg för mig alltså! Tur att Viktor har en bästis att hänga med 😁Succé är något du haft, inte har, men kan få igen

Godmorgon. Titta vilket fantastiskt väder vi vaknade till idag. Jag klev upp å tog med mig Novis på en promenad, å gick runt både Trummen och Växjösjön ☀️ Novis fick bada å jag fick njuta av solen å lyssna på podd. Idag var det Petter Stordalen som höll mig sällskap (i Framgångspodden). En himla  inspirerande man ☝🏼 


Det är han som står bakom rubriken till detta inlägg. Han menar på att man alltid kan utvecklas. Har du haft succé, så är det dåtid och du kan inte leva på gamla meriter. Du måste hela tiden utvecklas och lägga in en högre växel för att uppnå det igen. Sen sa han att allt det bästa ligger framför oss. På samma sätt pratade han om lycka, och att det inte bara ska vara pengar som är drivkraften till framgång. 

Himla klok och inspirerande man (som för övrigt har varit Norges bästa jordgubbssäljare). Idag går han god för 13 miljarder kronor. Det ni! 


 
Fulla av liv

Den här videon har jag sett tidigare, den dyker upp titt som tätt i flödet på Facebook. Men jag har inte sett den på säkert 1-2 år. Alltså innan jag började jobba på neo. Nu satt jag i soffan efter en intensiv jobbvecka med bl a en heldagsutbildning i Lund.. Helt slut i huvudet efter allt nytt jag lärt mig.
 
Så trillade jag över den här videon precis, och känner bara ÅH! Vilket fantastiskt jobb jag har ♥ 
 
 
 
 
 

Grattis världens bästa.

Hipp hurra på Viktors födelsedag idag! 
 
 
 
Idag fyller min man 25 år! 
 
Det firade vi här i Vimmerby hos hans föräldrar, med en gofrukost och lite paket. Av mig fick han ett knivset från Global som han velat ha ett bra tag. Å nu när han fyllde 25 tyckte jag att det passade väldigt bra:) 
 
 
Nu ska vi åka till några vänner till Viktors föräldrar som har en labrador:) Hon ska vara här över natten, så det ska bli spännande att se hur det går med Novis. 
 
Fortsättning följer.. 
 
 

En solig dag i början av april.

 
Jag förde precis över lite foton från kameran å hittade dessa bilder som jag tog för någon vecka sedan. Hamburgare är verkligen så himla himla gott, å är säkerligen det vi (viktor) grillar mest. Vi brukar grilla portabellosvamp- men denna gången köpte vi färdiga  halloumiburgare. Supersmarrigt. Å Viktor gör alltid en egen dressing. Så tillsammans med dressing (massor), sallad, tomat, gurka, rödlök, halloumi å sen ytterligare ett lager med dressing- blir det en gudomligt god hamburgare! Å så majskolv och sötpotatis till:)))) 
 
..så hungrig jag blev nu. 
 
 

Båtluffa

När Viktor började plugga så kom jag ihåg att vi sa till varandra att år 2017, då han tar examen, åker vi till Grekland och båtluffar! 2017 kändes lååååångt bort, men jag kom så väl ihåg när vi pratade om det. 
 
31 maj tar han examen, och efter mycket om å men har vi nu bestämt oss! Dagen efter examen åker vi till den grekiska ö-världen! 🇬🇷🙌🏼
 
 
 
 
Det blir två nätter på Skiathos, tre nätter på Alonissos och fem nätter på Skopelos. Å det ska bli helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. 🙏🏼🌸☀️🌿 ett varmt, (förhoppningsvis) soligt, avslappnat, grönt å blommigt Grekland. 
 
 
 
 
Jag går på semester 25 maj och är ledig fram till midsommarveckan. Tidig semester, men helt självvalt. Viktor kommer ju jobba hela sommaren så vill hellre vara ledig lite med honom än att ha semester ensam mitt i sommaren:) 
 
Men det ska faktiskt bli skönt att ha så tidig semester. Ljusa kvällar, ingen semesterstress å sen kommer jag vara ledig en del i september, så då har jag det att se fram emot när jag jobbar under juli å augusti. 
 
 
 
 
 
 
..och nu har jag ju Grekland att längta efter oxå 💙🇬🇷 Får se om vi förälskar oss i dessa öar på samma som vi förälskat oss i Italien:) 
 
 
Nu ska jag försöka slita mig från soffan å Pinterest. Vet inte hur många timmar jag kan lägga framför Pinterest.. så mycket inspiration för både hemmet, kläder, resor... ja älskar helt enkelt att inspireras av andras liv 🌟🌟🌟 
 
 
Skulle jobbat idag egentligen, men dom ringde igår å sa att jag kan flexa om jag vill, å det tackar man ju inte nej till:) så har precis gått en promenix med en vän å därefter har jag påskbadat Novis🐶 Vi åker nämligen till Vimmerby imorgon- och då måste hon ju vara påskfin 🐶🌟💛