ett litet annorlunda liv.

Hej. 
 
Trodde aldrig jag skulle skriva här igen. Tänk att det har gått mer än ett år sedan sist. 
 
 
 
Sitter på vår balkong just nu. Det börjar bli lite kyligt, vi har tänt ljus och äter Ahlgrens bilar, himlans gott. Nova ligger på sin fårfäll i hörnet, där älskar hon att ligga å titta ner på alla människor som går förbi nedanför- 5 våningar ner :-) 
 
Det som är annorlunda nu jämfört med för ett år sedan är att babyvakten står här på bordet. 
 
 
Tänk att vi har en dotter. 
 
WOW!
 
Det hade jag aldrig kunnat tro för ett år sedan. Även om vi vid denna tidpunkten visste att det växte en liten minimänniska i min mage. Helt fantastiskt, men så mycket oro över att graviditeten inte skulle sluta med en bebis, jag var nämligen övertygad om att jag skulle få missfall. 33% av alla graviditeter slutar med missfall-  så varför skulle det inte hända mig och mitt lilla embryo som växte i magen?
 
Men ut kom en bebis. Vår Ellie. Som nu är 5,5 månad. Helt otroligt. Så tacksam. 
 
Varför skriver jag nu då kan man undra.... Jo. Saken är den att när vi för en liten stund sedan pratade om vårt förflutna. Den tiden då vi träffades, när Viktor spelade tennis, när vi flyttade till vår första lägenhet, och lägenheten efter den - och så vidare.... så kom jag å tänka på att jag faktiskt bloggat i flera år och säkert har allt det nedskrivet som vi satt å funderade på. Jag sökte upp mina bloggar:
 
mehjulia.bloggspot.com (min första, började skriva år 2008)
juliadenanna.blogg.se
jjuulia.blogg.se
..och så denna såklart! 
 
Så kul att ha att se tillbaka på! Viktor tyckte att jag skulle börja skriva här igen. För vår skull, och för Ellies skull. Kul för henne att gå tillbaka och se vad vi gjorde, tänkte och drömde om osv. 
 
Så så fick det bli! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback